330 ml. Malibu
5 gram aardappel zetmeel
3 stuks verse roze gekleurde perzikken
500 ml. Water
10 gram gelijsuiker
2 vanille peulen (het gaat met name om de pulp binnen in de vanille)
200 ml. Mango siroop
200 ml. Room.
Kook de perzikken in water met de suiker, beetje aardappel zetmeel en de vanille(haal de pulp uit de vanille stokjes en doe dat bij het water, de stokjes moet je er na de tijd uit halen). Kook de perzikken totdat de schil makelijk los laat(blancheren), laat dit af koelen, bewaar het vocht. Wanneer de perzikken zijn afgekoeld, snijd je ze door midden en haalt de pit eruit. Snijd de perzik in reepjes. Doe daar een half van de siroop en wat vocht op. Stop de shaker vol met ijs. Schud dit goed en zeef het ijs er uit en giet dat in de glazen. Garneer met 2 rietjes en een vorkje om de perzik er uit te kunnen eten.
Met dank aan Kalle Krutzen
Verdeling in Punchbowl | |
27 % alcohol | |
73 % alcoholvrij | |
geen inhoud | |
Alcohol: | 5.6 % |